Kobe Bryant samen met dochter Gianna Bryant overleden in crash – video’s

Bryant dochter
Celebrity nieuws. Het droevige bericht dat basketballer Kobe Bryant is overleden in een crash wordt nog droeviger: Zijn 13-jarige dochter Gianna Bryant zat vermoedelijk toch met hem in de helikopter. In totaal zijn er 9 mensen overleden.

[quads id=1] ‘

Wat een ramp voor zijn vrouw en de overige 3 dochters. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s erover. Velen zijn geschrokken en delen hun condoleances op social media.
Update: Dodental helikoptercrash Kobe Bryant gestegen naar negen

Dochter Bryant

[quads id=1]

Dochter Gianna Bryant zat ook in de verongelukte helikopter’
Sportnieuws.nl schreef et volgende: Het verhaal wordt alleen maar treuriger. Naast basketballegende Kobe Bryant, zat ook zijn 13-jarige dochter Gianna Maria in de helikopter die zondag neerstortte in Californië.

[quads id=1]

5 personen

De politie bevestigde de namen nog niet, maar wel dat alle 5 personen om het leven zijn gekomen.

dochter Bryant
Foto van Instagram

Volgens TMZ, dat eerder ook al als 1e met het nieuws van Kobe kwam, waren de oud-basketballer en Gianna Maria samen onderweg naar haar basketbaltraining in het nabijgelegen Thousand Oaks, toen de heli in Calabasas neerstortte.

De video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Veel fans reageren geschrokken op social media:

Bekijk berichten hieronder  voor extra informatie

https://www.tmz.com/2020/01/26/kobe-bryant-killed-dead-helicopter-crash-in-calabasas/

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4999376/dodental-helikoptercrash-kobe-bryant-gestegen-naar-negen

Bron:

‘Dochter Gianna Bryant zat ook in de verongelukte helikopter’

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland