Jaloerse man uit Suriname veroordeeld omdat hij zijn vrouw heeft gebeten

jaloers Suriname
De gedachte dat je vrouw misschien in bed ligt met een ander kan mannen gek maken. Deze man heeft zijn vrouw zelfs gebeten

[quads id=1]

Mensen vertelden hem dat zijn vrouw, een schoolhoofd, een liefdes relatie had met een ander. Het zorgde voor problemen thuis. Hij beet haar en dreigde het huis in brand te steken. Hij kwam in de gevangenis terecht. Bekijk het bericht voor meer informatie. Tip: Luister niet naar roddels van anderen. Ze brengen je in problemen

[quads id=1]

Man uit Suriname

Times Suriname schreef het volgende: Bijtende man veroordeeld. Ernest A is vrijdag veroordeeld tot twaalf maanden celstraf waarvan negen voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest met een proeftijd van drie jaar. Dit voor mishandeling en bedreiging van zijn vrouw. De strafoplegging is conform de eis van het Openbaar Ministerie.

Vorig jaar

Met de opgelegde straf blijft hij op vrije voeten. Ernest A was op 16 april in verzekering gesteld en werd op 2 augustus in vrijheid gesteld. Hij beet zijn vrouw in de arm. Hij dreigde ook de woning in brand te steken. Advocaat Therese Roos sloeg acht erop dat de man vond dat zijn vrouw plotseling was veranderd. Hij had van anderen begrepen dat zij een andere man had.

[quads id=1]

Pijnlijke zaak

Ernest A wilde met zijn vrouw praten maar zij wilde niet. Er ontstond toen een handgemeen. De vrouw zat op hem waarna hij haar heeft gebeten in de arm. Roos betoogde dat het een zeer pijnlijke zaak is voor de man. Hij is verder een first offender en heeft spijt. Zijn proceshouding was positief en hij heeft meegewerkt aan het onderzoek.

[quads id=1]

27 jaar samen

De man woonde bijna 27 jaar samen met zijn vrouw; zij hebben samen vier kinderen. De vrouw vindt dat de man geen tegenspraak duldt en zich als heerser opstelt. Vanaf 2011 gedraagt de man zich volgens haar op deze wijze na het gebruik van alcohol. Ernest A vindt echter dat zijn vrouw een schoolhoofd is maar zich niet als dusdanig opstelt

Bijtende man veroordeeld

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland