Basketballer Kobe Bryant is zojuist overleden – video’s

Celebrity news: Voormalig topbasketballer Kobe Bryant is zojuist overleden in een crash. Dat melden meerdere Amerikaanse news sites. Alle inzittenden zouden overleden zijn. Bryant werd 41 jaar oud.

[quads id=1]

Wat een verschrikkelijk nieuws uit Amerika! Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s.

Update: Dodental helikoptercrash Kobe Bryant gestegen naar negen

overleden basketbal
Zijn 4 dochters: Foto van zijn Instagram
Basketballer Amerika

NBA-legende Kobe Bryant is in de ochtend van zondag 26 januari in een helikoptercrash in Calabasas om het leven gekomen, volgens TMZ.

[quads id=1]

Bryant was op reis met minstens drie andere mensen en de oorzaak van de crash wordt onderzocht. Er brak brand uit. Hulpdiensten reageerden, maar niemand aan boord overleefde.

Bevestigd

De dood van 5 mensen is inmiddels bevestigd.

[quads id=1]

4 dochters

Bryant was getrouwd met Vanessa Bryant en heeft vier dochters. Zij zouden niet aan boord zijn geweest van de privéhelikopter.

De rugnummers die Bryant droeg bij de LA Lakers, 8 en 24, werden al uit respect voor de legende niet meer gedragen. In zijn 20 jaar durende carrière werd hij 18 keer verkozen in het All-Star team. (De stentor)

Bekijk hier een video van de vermoedelijke crash site:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk berichten hieronder  voor extra informatie

https://www.tmz.com/2020/01/26/kobe-bryant-killed-dead-helicopter-crash-in-calabasas/

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/4999376/dodental-helikoptercrash-kobe-bryant-gestegen-naar-negen

https://www.thesun.co.uk/sport/10824514/kobe-bryant-dead-41-nba/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland