Video – Zijn er boze geesten op deze school te Paramaribo? Kinderen raken in trans

0
Er is een groot probleem op deze school in Paramaribo! Leerlingen raken in trans, ze krijgen winti. Hoe komt dit? Wat is er aan de hand? Leerlingen en leerkrachten raken zelfs gewond. De kinderen worden bang!

Bekijk hier een video reportage over dit probleem. Geef het door aan anderen. Misschien bereikt het de juiste mensen en kunnen zij de school adviseren. Hetzij spiritueel of medisch. Zijn er misschien boze geesten op deze school? Of is het een psychisch probleem?

school Paramaribo

School te Paramaribo

Wat is er aan de hand? Hoe komt het dat de kinderen in trans raken? Dit probleem speelt zich al 2 jaar af. Wat moeten ze doen om dit te stoppen?

Bekijk hier de video van STVS de Straat. Geef het door aan anderen, misschien kan iemand ze helpen/adviseren:

Video

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.