Update omtrent crematie 50-jarige Manodjkoemar Mohan uit Suriname (foto’s)

overleden Paramaribo
Hij is veel te vroeg overleden

Update crematie 50-jarige Manodjkoemar Mohan: De crematie van wijlen Dhr. Manodj Mohan vindt NIET MEER plaats op zondag 26 januari 2020. Dit vanwege bijzondere omstandigheden.

[quads id=1]

De crematie wordt alsnog bekendgemaakt. Houdt u de berichten in de gaten. Geeft u dit bericht aub door aan een ieder!! Bekijk de foto’s voor meer informatie

[quads id=1]

Onze welgemeende excuses,
Namens de familie
*delen aub*

Overleden

Manodjkoemar Mohan

In de leeftijd van 50 jaar

[quads id=1]

Velen zijn geschrokken na de vreselijke roofmoord van gisteren.  De 50-jarige ex-politieman Manodjkoemar Mohan kwam om het leven in Suriname. Hij was een dierbare Zoon, een dierbare Broer, een dierbare man en last but not de least een dierbare vader.

Eerdere berichten:

Rovers hebben onze vader, man, zoon en broer doodgeschoten in Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland