Zuster Holland en broeder Baidjnath Panday in de bloemetjes gezet door ’s Lands Hospitaal Paramaribo – foto’s

ziekenhuis Paramaribo
Mooie en motiverende berichten uit Suriname. Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor Zuster Demelscha Holland en broeder Nawien Baidjnath Panday van het ’s Lands Hospitaal te Paramaribo?

Ze zijn gekozen tot voorbeeldige werknemers van de afdeling Couveuse. Het zijn echte voorbeeldfiguren. Zij zorgen namelijk voor onze kindjes die eerder dan verwacht geboren worden. Gefeliciteerd, jullie zijn van levensbelang. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de leuke foto’s. Geef het door aan anderen.

Ziekenhuis Paramaribo

Het s’lands Hospitaal schreef het volgende: Voorbeeldige werknemers Couveuse. Zuster Demelscha Holland en broeder Nawien Baidjnath Panday zijn voor het eerste halfjaar van 2020 uitverkozen tot respectievelijk Ziekenverzorgende en Verpleegkundige voorbeeldfiguren van de afdeling Couveuse.

In de bloemetjes gezet

Hun werkhouding en omgangsvormen zijn kenmerkend geweest voor hun uitverkiezing. Zij kregen dinsdag 14 januari 2020 elk een bloemetje, een mok, een certificaat en een geschenkkaart cadeau om ze te motiveren deze werkhouding voort te zetten en andere collega’s te beïnvloeden.

Zo een collectieve attitude zal ertoe bijdragen dat de kwaliteit van het werk toeneemt in het voordeel van de werknemers als de patiënten.

Bosi en brasas

Na de felicitatie van het afdelingshoofd, zuster Irene Feller-Watson, brachten ook collega’s hun gelukwensen over met een bosi en een brasa. Deze activiteit die wordt bekostigd middels fundsraising en maandelijkse financiële bijdragen van de afdelingswerknemers werd voor het eerst het laatste halfjaar van 2019 georganiseerd.

Toen waren zuster Vanessa Horb-Etnel en collega Christine Godlieb de uitverkoren verpleegkundigen.

Bekijk hier de uitgebreide fotosessie:

Bron:

https://www.facebook.com/sLandsHospitaal/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland