Winkelier mishandeld en beschoten tijdens roofoverval te Paramaribo

winkel Paramaribo
Een winkelier en zijn schoonzus kregen de schrik van hun leven toen de winkel in Paramaribo bestormd werd door 4 gewapende criminelen. De winkelier moest slagen over zijn hele lichaam incasseren.

[quads id=1]

1 van de rovers loste een schot en de winkelier raakte gewond. De daders gingen ervandoor met spullen en geld. Bekijk het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Winkel te Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Gewapende roofoverval in winkel Viooltjesstraat. Vier criminelen hebben zondagmorgen een gewapende roofoverval gepleegd in een supermarkt op de hoek van de Viooltjesstraat en de Sapotillestraat te Paramaribo.

Samen met zijn schoonzus

In gesprek met Dagblad Suriname zegt de winkelier dat hij zich samen met zijn schoonzus in de winkel bevond, toen plotseling vier rovers de zaak binnenstormden. Twee van de daders hadden een vuurwapen bij zich. Onder bedreiging van de wapens maakten de overvallers een halsketting van de schoonzus en twee mobiele telefoons buit.

[quads id=1]

Er is geschoten

Eén van hen loste een intimidatieschot. De kogel weerkaatste en verwondde het slachtoffer aan zijn rechter onderbeen. Hij heeft ook slagen moeten incasseren over zijn gehele lichaam. Het slachtoffer liep schrammen op aan zijn hals en een schampschot. Hij wenste echter niet medisch behandeld te worden.

[quads id=1]

Daarnaast hebben de overvallers de kassa leeggehaald. De winkelier zegt dat hij ruim SRD 5.500 in het kasregister had. Daarnaast waren er in de kassa van een gokbedrijf een bedrag van SRD 3.000, alsook opwaardeerkaarten van twee verschillende providers. Ook hebben de rovers sigaretten en nog andere goederen uit de winkel meegenomen.

Ze worden nog gezocht

De overvallers waren met een grijs gelakt voertuig ter plaatse en hebben na hun daad de plaats in hun eigen auto verlaten. De politie van Nieuwe Haven heeft de aangifte ter zake opgenomen en zijn doende de rovers op te sporen.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland