Coronavirus nu ook in Europa – “Chinese acrobaten in Suriname komen niet uit ‘Corona gebied'” (video)

Corona Nederland

Het Coronavirus is nu ook in Europa. Sinds de uitbraak van het besmettelijke en zelfs dodelijke coronavirus is iedereen alert geworden. Ook de inwoners van Suriname!!

[quads id=1]

Steeds meer mensen vagen zich af of het verantwoord was om de acrobaten uit China te ontvangen. Ze zijn hier in verband met het Chinees Nieuwjaar. Zij kwamen hier met een KLM-vlucht vanuit Amsterdam. Bekijk het bericht voor meer informatie hierover. En kijk ook naar preventie foto van de regering. Deel het door met een ieder zodat ze weten waar ze op moeten letten. Bekijk de video met de laatste updates

[quads id=1]

Het algemeen Dagblad in Nederland schreef het volgende: Drie gevallen coronavirus in Frankrijk: RIVM ontkent dat patiënt in Nederland is geweest

‘MEER BESMETTINGEN VERWACHT’In Frankrijk zijn drie gevallen van het besmettelijke coronavirus opgedoken: één in Parijs en één in Bordeaux. Dat meldt de Franse minister van Volksgezondheid. Volgens Agnès Buzyn zijn het de eerste gevallen die bekend zijn in Europa. Een van de patiënten, een 48-jarige man met Chinese roots, is opgenomen in een ziekenhuis in Bordeaux. Een artsendienst meldt via Facebook dat de man heeft verklaard op reis te zijn geweest naar China en via Nederland is teruggereisd. Iets wat het RIVM heeft uitgezocht en ontkent.

[quads id=1]

De ware Tijd Suriname schreef het volgende: CHINESE ACROBATEN NIET UIT ‘CORONA’-GEBIED. Eventuele vrees in de samenleving over de komst van Chinese acrobaten wordt als ongegrond afgedaan door het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T). “Ze komen niet uit de besmette gebieden”, reageert Rachel Koningsbloem-Pinas, directeur op het ministerie, desgevraagd op vragen van de Ware Tijd.

Sinds de uitbraak van het besmettelijke en zelfs dodelijke coronavirus in de Oost-Chinese miljoenenstad Wuhan, vragen steeds meer mensen zich af of het verantwoord is om de acrobaten te laten komen naar Suriname voor het optreden in verband met het Chinees Nieuwjaar zaterdag. De groep arriveerde vrijdag met de KLM-vlucht uit Amsterdam.

[quads id=1]

Koningsbloem-Pinas benadrukt dat de artiesten niet uit de besmette steden komen. Daar heeft de Chinese ambassade in Paramaribo voor gezorgd. De acrobaten komen volgens informatie die HI&T de Ware Tijd verschaft uit Hangzhou. “Voor zover ik weet komen ze niet uit het epidemische gebied”, zegt ook Yiwei Chen, Chief Political Section van de Chinese ambassade.

[quads id=1]

De diplomaat voegt eraan toe dat alle Chinese burgers die Suriname bezoeken, erop zijn gewezen om hun medewerking te verlenen aan immigratiepersoneel bij de grensposten. Chen benadrukt dat autoriteiten in zijn land hun verantwoordelijkheid nemen en ook informatie hebben uitgewisseld met de Wereldgezondheidsorganisatie. “We will work with all parties to jointly tackle the epidemic and safeguard regional and global health security”, aldus Chen.

Video:

Bron:

https://www.ad.nl/buitenland/twee-gevallen-coronavirus-in-frankrijk-een-patient-reisde-vanuit-china-via-nederland-naar-huis~a7ba18e0/

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/24/chinese-acrobaten-niet-uit-corona-gebied/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland