Buitenlandse oplichter wil vrijgelaten worden om voor zijn kinderen te zorgen

politie Paramaribo
Het is wel vreemd: Op het moment dat bepaalde criminelen hun daden verrichten denken ze NIET aan hun kinderen. Maar zodra de politie hen heeft opgesloten willen ze uit de gevangenis om voor hun kinderen te zorgen.

[quads id=1] ‘

Er zijn 9 aangiftes gedaan tegen een buitenlandse man. Hij zou een Haïtiaanse vrouw in Paramaribo geholpen hebben met het oplichten van mensen op straat. Hij ontkent alles! Bekijk het bericht voor meer informatie en laat het meteen een waarschuwing zijn. Zijn wij zo makkelijk op te lichten? Wie geeft nou zijn sieraden aan iemand die je niet kent?

[quads id=1]

Oplichting Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Haitiaan Kenol J verklaarde dat de negen aangiftes tegen hem niet kloppen. Hij ontkent schuldig te zijn aan oplichting, verduistering en diefstal.

[quads id=1]

Voor zijn kinderen zorgen

Volgens de man wil men hem in de gevangenis hebben zodat hij niet kan zorgen voor zijn kinderen. Ook vindt hij dat mensen niet de waarheid spreken omdat zij willen dat hij het land wordt uitgezet. Kenol J, die juridische bijstand krijgt van advocaat Teresa Patterson, komt uit Haiti.

[quads id=1]

4 jaar in Suriname

Hij werkte in een verffabriek in Haiti en kwam op 28 mei 2016 in Suriname. Hij ging in 2018 naar Frans-Guyana. Drie vrouwen getuigden eerder afzonderlijk in de rechtszaal dat zij hun sieraden aan een Haitiaanse vrouw afstonden. Kenol J trad op als tolk. De sieraden werden in een papier geplaatst.

De benadeelden mochten het papier thuis openmaken en ontdekten dat er slechts steentjes in waren. Op 2 maart wordt de behandeling van deze zaak voortgezet

Haitiaan vindt negen aangiftes niet klopt

Eerdere berichten:

Waarschuwing ~ Doe je sieraden niet af voor de oplichtende waarzegster ~ Paramaribo

Vrouwen vertellen over oplichterij Haïtiaanse bonu vrouw en handlanger uit Suriname (video)

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland