6-jarige meisje uit Suriname heeft pijn tussen haar benen nadat grote neef de oppas doet

meisje Suriname
Een mama uit Suriname vroeg haar 19-jarige neef om op haar 6 jarige dochter te passen, ze lag al te slapen. De volgende dag huilde het meisje omdat ze pijn had tussen haar benen: Neef had haar aangeraakt.

[quads id=1]

Lees het bericht voor meer details. Het is toch te erg voor woorden. Waarom doen bepaalde mannen dit?  Is het zo moeilijk om van een klein kind af te blijven? Wat moeten we doen om dit soort misbruik te stoppen? Dit kan zo echt niet langer.

[quads id=1]

Meisje uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: 19-jarige aangehouden wegens misbruik 6-jarige. De politie van Wanica heeft in het weekend een 19-jarige jongeman in verzekering gesteld ter zake intiem misbruik.

Zelfde perceel

De verdachte woont op een perceel waarop verschillende huizen staan. Zaterdagavond vroeg zijn tante hem om de oppas te doen van haar 6-jarige dochter. De verdachte is toen thuis bij zijn tante geweest. Het kind sliep op dat moment.

[quads id=1]

De volgende dag

Hij heeft in afwezigheid van zijn tante het kind misbruikt. De zaak kwam pas de volgende dag aan het rollen. Het meisje uit Suriname klaagde van pijn aan haar geslacht. Zij huilde van pijn tijdens het plassen. De moeder vroeg het meisje wat er aan de hand was en toen vertelde zij dat de verdachte aan haar had gezeten.

[quads id=1]

Naar de dokter

De moeder deed terstond aangifte bij de politie. De verdachte werd opgespoord en aangehouden. Het kind is met een visum verwezen naar een arts. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Jeugdzaken.

Geschreven door Saskia Bandhan
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland