45-jarige ex-assembleelid Lesley Artist overleden in Paramaribo – politiek Suriname (foto’s en video’s)

overleden Paramaribo
Zeer verdrietig nieuws uit Suriname! Ex-assembleelid en tevens ex-dorpshoofd van Redi Doti, Lesley Artist, is overleden in Paramaribo. Hij was jong, knap en succesvol. Een ware strijder die hield van zijn afkomst!

[quads id=1]

Hij is 45 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de foto’s en video’s van hem. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn partijgenoten, vrienden, collega’s en zeer verdrietige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

45 jaar geworden

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Ex-assembleelid Lesley Artist overleden. Lesley Artist (45), voormalig assembleelid tevens ex-dorpshoofd van Redi Doti, is overleden. Zo is donderdagavond door een jongere broer op Facebook bekendgemaakt. Artist was ook jarenlang voorzitter van de Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (Vids).

[quads id=1]

Politiek partij

Hij werd in 2010 als lijsttrekker op de kandidatenlijst van de Nationale Democratische Partij in Para gekozen als volksvertegenwoordiger. In 2015 werd hij niet gekandideerd. Naar verluidt is de ex-parlementarier korte tijd ziek geweest.

[quads id=1]

Ziekenhuis te Paramaribo

Hij overleed in het ’s Lands Hospitaal Paramaribo. Vrienden en partijgenoten reageerden geschokt op het overlijdensbericht.

Bekijk hier wat foto’s video’s over hem:

Informatie omtrent de uitvaart volgt nog

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/23/ex-assembleelid-lesley-artist-overleden/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland