Surinaams restaurant ‘Klein Paramaribo’ wint horecaprijs in Nederland (foto’s en video’s)

restaurant Paramaribo
Wat een leuk nieuws voor eigenaren Aniel Gajadhar en Rishma Janki. Hun restaurant ‘Klein Paramaribo’ behoort tot 1 van de beste restaurants in Nederland. Gefeliciteerd!

[quads id=1]

Ze presenteren onze Surinaamse keuken daar op top niveau. En wij zijn supertrots. Bekijk het bericht voor meer informatie. En bekijk de lekkere foto’s en video’s! Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Geef het door aan je vrienden in Nederland. Wie weet kunnen ze een keertje gaan proeven.  Bekende Surinamers zijn ons al voor geweest. Kijk maar naar de foto’s

[quads id=1]

Geboren in Suriname

Eigenaren Aniel en Rishma zijn beide geboren in Suriname, maar zijn allebei opgegroeid met een andere soort keuken. Samen geven zij een bijzondere draai aan Surinaamse gerechten. Het resultaat daarvan is een unieke smaakervaring. En ze zijn in de prijzen gevallen!!

Restaurant Klein Paramaribo

Dagblad van het Noorden schreef het volgende: Restaurant Klein Paramaribo mag zich een jaar lang beste restaurant van Assen en van Drenthe noemen. Het restaurant werd net als vorig jaar tot gemeentewinnaar en dit jaar ook tot provinciewinnaar verkozen tijdens de uitreiking van de Nederlandse Horecaprijzen.

[quads id=1]

Suriname in Nederland

Eigenaren Aniel Gajadhar en Rishma Janki zijn blij met hun titels. Gajadhar: ,,We hebben flink gewerkt om onze Surinaamse keuken naar een nieuw hoger niveau te brengen. Met deze waardering zien we waar wij zo hard voor hebben gewerkt”.

[quads id=1]

Ingrediënten uit Suriname

Zowel Gajadhar als Janki zijn geboren in Suriname, maar zijn allebei opgegroeid met een ander soort keuken. De Surinaamse keuken is een fusionkeuken van de Hindoestaanse, Chinese en Javaanse keuken, vertelt Gajadhar op zijn website. De meeste ingrediënten voor de gerechten in Klein Paramaribo haalt hij uit Suriname. Alleen dat wat lokaal echt goed is koopt hij hier.

[quads id=1]

Maandagavond werden de horecagelegenheden die gemeente- en provinciewinnaar zijn geworden gehuldigd tijdens het ‘Award festival’ in Aalsmeer.

Video’s en foto’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk hier hun Facebookpagina
https://www.facebook.com/kleinparamaribo/

Bron:

https://www.dvhn.nl/drenthe/Restaurant-Klein-Paramaribo-is-beste-restaurant-van-Drenthe-en-Assen-25259261.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland