Rovers hebben onze vader, man, zoon en broer doodgeschoten in Suriname

roofmoord Suriname
Velen zijn geschrokken na de vreselijke roofmoord van gisteren.  De 50-jarige ex-politieman Manodjkoemar Mohan kwam om het leven. Hij was een dierbare Zoon, een dierbare Broer, een dierbare man en last but not de least een dierbare vader.

De familie heeft zojuist een statement op social media geplaatst. ‘Het is niet nodig om allemaal verhalen te bedenken rondom de dood van Manodjkoemar’. Misschien kunnen wij met zijn allen iets meer rekening houden met de gevoelens van de nabestaanden. Bekijk de link om het hele bericht te lezen en geef het door aan een ieder. Wij wensen alle mensen die hem lief hebben heel veel sterkte met het verlies.

Familie en Vrienden die me kennen weten dat ik na lang vandaag weer op fb iets heb geplaatst. Dit omdat Wij gisteren. Een dierbare familie lid hebben verloren. Een dierbare Zoon, een dierbare Broer, een dierbare man en last but not de least een dierbare vader.

En ja hoe hebben we hem verloren, rovers hebben hem doodgeschoten. Denk zelf na je krijg een telefoon je kern gezonde broer, lieve broer is er niet meer rovers hebben hem doodgeschoten. Wat denk je dat het effect op zyn vrouw, kinderen, moeder, broers en zusters zullen zyn. Jullie gaan je niet kunnen indenken tot dat je het zelf ervaar. Precies zo hoe ik 1 dag eerder niet zou kunnen inbeelden hoe zo iets zou voelen om mee te maken, tot ik het vandaag zelf ervaar.

roofmoord Suriname
Foto binnengekomen via facebook

Dus terwyl de familie nog niet kan verwerken wat ze hebben meegemaakt. Zitten enkele mensen gewoon negatieve dingen te schrijven over een gewezen onder inspecteur. Men praat niet over die rovers, men praat niet dat iemand dood is geschoten door rovers, maar men praat van wat hy dat geld had, men praat niet van hoe die rovers wisten dat hy geld had. Men praat niet dat hy van de bank kwam, men praat niet dat het zyn hard verdiende geld is, men praat niet van hy zal maybe dat geld in 10 jaren of meer hebben gespaard.

Men praat niet van hy was hoofd security by surGold dus zyn hard verdiend geld, men praat niet van hy kan het geleend hebben by de bank. Maar direk negatieve dingen zonder na te denken hoe nabestaanden zich zullen voelen. But ik neem jullie niet kwalijk, deze mensen zyn zieke mensen, die negativity verspreiden en ik bid samen met onze familie voor deze mensen.

En verwacht enkele van deze zieke mensen ook in mijn comments te ontmoeten, wil al deze zieke mensen beterschap wensen, get well soon. 🙏🏼💪🏼

Een familie lid,

Praathna Sital

Bekijk hier het officiële politiebericht: