Openstaande vacatures bij Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

Kinderhuis Paramaribo
Hou jij van kinderen of kun je goed met computers omgaan? Ben jij tevens op zoek naar een (nieuwe) baan? Misschien is dit dan wel de perfecte job voor jou.

[quads id=1]

Zou jij graag in een kinderhuis te Paramaribo willen werken? Of ken jij iemand die dat graag zou willen? Bekijk dan onderstaande link voor meer informatie omtrent de openstaande vacatures. Kinderhuis Ramoth is namelijk opzoek naar een Crècheleidster en een secretaresse. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Vacatures

Crècheleidster en een secretaresse
Bij Kinderhuis Ramoth te Paramaribo

Het kinderhuis Ramoth, peuter school & Naschoolse opvang en crèche, is dringen op zoek naar een gediplomeerde crècheleidster in de leeftijd van 30 tot 40 jaar

Ook zijn wij opzoek naar een secretaresse die ervaring heeft met computer.

Ben u geïnteresseerd om deze uitdaging aan te gaan? Werk je graag met kinderen? Maak dan, vandaag nog, contact met het Leger Des Heils kinderhuis Ramoth op het nummer Tel: 47 31 91. Geef het door aan belanghebbenden

Kinderhuis Ramoth is Gevestigd in de Gravenstraat 172 Paramaribo.
Tegenover de Oranje School.

[quads id=1]

kinderhuis Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland