Onze zoon en mijn man Romario Misiedjan uit Paramaribo zou vandaag 28 jaar worden

overleden Paramaribo
Happy birthday in heaven, my love. Gisteren 21 januari 2020 zou onze zoon, onze broer, mijn man en onze vader 28 jaar worden. Maar het lot heeft anders besloten. We willen laten weten dat we zijn stem, zijn wijze woorden en zijn lieve lach nog elke dag missen

[quads id=1]

Op zaterdag 02 november 2019 is Romario Misiedjan overleden in de leeftijd van 27 jaar. Hij kwam om het leven tijdens zijn werk als politieagent. Hij was werkzaam op politiebureau Latour te Paramaribo. Bekijk het bericht om de memoriam van zijn familie te lezen. Wij van FamilieNieuws wensen zijn ouders Emile en Linda Misiedjan, zijn vrouw Chenelva Misiedjan – Dokko, zijn collega’s. overige familieleden en nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

overleden politie

Indien in leven zou agent

MISIEDJAN
Romario Jonathan

uit Paramaribo, 28 jaar zijn geworden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

Bekijk de eerdere berichten:

Onze collega, 27-jarige Romario Misiedjan uit Paramaribo is overleden

Politieman in Paramaribo doodgeschoten door collega (video)

Politie agent overleden tijdens het werk in Paramaribo (video)

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland