Onze lieve 55-jarige Enny Smaal – Brunings uit Paramaribo is overleden – foto’s

overleden Paramaribo
Ze heeft de strijd verloren, maar toch gewonnen want ze is nu veilig bij haar Heer en Heiland.

Enny Smaal – Brunings is er niet meer. De 55-jarige was werkzaam bij het St. Vincentius ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de overige foto’s. De gegevens omtrent de uitvaart zijn ook bekend. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Overleden

Enny Deborah Smaal Brunings

Geboren Paramaribo 24-3-1964
Overleden Paramaribo 18-1-2020

“De Heer is mijn licht en mijn heil voor wie zou ik vrezen”
Hierbij maken wij bekend dat van ons is heen gegaan, onze dochter, moeder, zus, schoonzus, tante en groottante.

Enny Deborah
Smaal Brunings.

In de leeftijd van 55 jaar.
Zij was werkzaam in het St. Vincentius ziekenhuis.

[quads id=1]

De ter aarde bestelling vindt plaats op maandag 27 januari op de begraafplaats Hodi Mihi Cras Tibi te Paramaribo om 17.00 uur, voorafgegaan door een rouwdienst welke aanvangt om 16.00 uur. Van 15.00 tot 16.00 zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid.

Mevrouw Elfriede Brunings Karwofodi
Jean Paul Smaal
Renso & Sharda
Maureen & Harold
Niigata & Adi
Danielle, Richelle en Tishana
Priscilla, Raoul, Jetro en Faith
Anthea, Donovan en Ashton
Sunayna

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland