Onze broer Wilfred Gefferie is overleden in Nederland

overleden Nederland
Wi lobi brada no dee moro na wi see. Wilfred Gefferie is overleden in Nederland. Wi bing sabi ing leki Amaina

[quads id=1]

Met deze woorden maken de verdrietige broer en zussen mede namens alle kinderen en kleinkinderen het overlijden bekend van Wilfred Gefferie in Nederland. Hij was vooral bekend als Amaina. Bekijk het bericht voor meer informatie. En geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Masra sabi ala wi nowtu. En sa tyari wi pasa den storm Wi lobi brada no dee moro na wi see. Wilfred Gefferie. Wi bing sabi ing leki Amaina

Waarlijk, mijn ziel keert zich stil tot God,van Hem is mijn heil;
Ps. 62:2

Hierbij maken wij bekend dat van ons is heengegaan onze broer, oom, vader en opa,

Wilfred Henry Gefferie

Geboren Paramaribo 23-2-1955
Overleden Amsterdam 20-1-2020

Meer bekend als Amaina.

Informatie omtrent de singi neti, afscheid en uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens de nabestaanden:
Broer: Albert Havertong
Zussen: Lilian en Patricia Gefferie
Al zijn kinderen en kleinkinderen

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland