Mijn man betaalde andere vrouwen om met hem naar bed te gaan omdat ik hem niet lustte – anoniem Paramaribo

scheiden Paramaribo
We hebben een brief binnengekregen van Esther uit Paramaribo. Zij is op dit moment aan het terugkrabbelen na een hele zware depressie. Ze heeft veel mensen verloren en door die toestand wilde ze zelf ook niet meer verder leven. Maar haar man Marcel heeft haar altijd bijgestaan. Hij heeft haar de kracht gegeven waardoor ze vandaag wil vechten voor het leven en weer iets wil maken van haar bestaan.

[quads id=1]

Maar nu is ze erachter gekomen dat hij, omdat ze hem maandenlang niet wilde aanraken, andere vrouwen betaalde voor intimiteit. Aan de ene kant wil Esther nu meteen scheiden, maar aan de andere kan is het ook haar schuld dat Marcel die keuze heeft gemaakt. Moet ze hem vergeven of is zoiets niet goed te praten? Ze wil verder met haar leven. Ze wil eindelijk gelukkig zijn. Ze wil graag jullie mening weten hierover. Wat denken jullie: Scheiden of niet? P.s. Hij leest ook mee.

[quads id=1]

Esther uit Paramaribo

Lees ook:

Video – Jay Z. bedroog Beyoncé met een andere vrouw

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Esther uit Paramaribo. Ik kom net terug uit een hele zware periode uit mijn leven. Ik heb moeten breken met mijn moeder en mijn broer en nu zelfs met mijn vader. Vanwege de scheiding van mijn ouders. Ik heb toen voor mijn vader moeten kiezen. Ik ben gedwongen geworden om te kiezen. Dat was ongeveer en jaar geleden en sindsdien ben ik ingestort.

Lees ook: Mijn man raakt me helemaal niet aan – zal hij uitlopen of heeft mijn moeder hem behekst? anoniem Paramaribo

Mijn man heeft me zelfs 3 dagen laten opnemen, het ging helemaal niet goed met mij het was in het hele begin van de ellende. Ik wilde niet meer leven. Ik heb toen iets vreselijks gedaan. Maar dat was echt 1 malig. Dat heb ik nooit meer geprobeerd. Al heb ik er maanden aan gedacht.

[quads id=1]

In de steek gelaten

Na die poging tot zelfdoding hebben mijn broer en mijn moeder toch niet naar me om gekeken. Terwijl mijn man hun hulp heeft gevraagd. Daardoor bleef het slecht met me gaan. Ik wilde niet meer eten en was ik helemaal depressief geworden. Ik heb zeker 4 maanden met niemand gesproken, niet met mijn man ook. Terwijl we in 1 huis wonen. Ik kreeg gewon geen woord uit mijn mond. Dat waren de 4 ergste maanden van mijn leven. Ik wilde alleen maar stoppen met ademhalen. Ik wilde ook niet meer getrouwd zijn. Gelukkig heb ik het gered. Maar mijn huwelijk heeft een hele zware klap gehad. We waren zelf amper 2 jaar getrouwd toen mijn ouders gingen scheiden. We hebben geen kinderen.

[quads id=1]

Lees ook: Zou jij je man vergeven na 1 keer vreemdgaan? anoniem Suriname

Geen omgang

Ik sprak niet met mijn man al waren we in 1 huis. Ik kon niet met hem in 1 kamer zijn. Ik lustte hem absoluut niet. Ik wilde hem weg hebben. Ik kon hem niet verdragen. Niemand niet, terwijl hij juist bang was om me alleen te laten. Ik werk nu al een jaar niet meer. Mijn werk is nu bezig met een soort van ontslagregeling. Tenzij ik terug ga komen. Ik kies voor ontslag en wil iets heel anders gaan doen met mijn leven. Maar het gaat wel met mij. Ik ben echt weer aan het opknappen. Ik voel dat ik weer zin heb in het leven. Ik wil weer gelukkig zijn. Alle mensen die niet bij mij willen zijn mogen uit mijn leven.

scheiden Paramaribo
Voorbeeldfoto van jachi

Alleen heb ik nu een nieuwe klap moeten verwerken. Mijn man is me niet trouw geweest het afgelopen jaar. Hij heeft geen buitenvrouw ofzo gehad maar hij heeft vrouwen betaald voor omgang. Hij heeft zelfs dames betaald om gewoon met hem uit te gaan. Bijvoorbeeld een dagje buiten de stad. Ik wist niet eens dat zoiets mogelijk was in Paramaribo. Dus ja. Hij ging naar bed met motjos. Walgelijk vind ik het.

[quads id=1]

Eerlijk

Hij zegt dat hij ontzettend eenzaam was. Hij wilde geen relatie aangaan met een ander maar hij had liefde nodig, aandacht en omgang. Ik heb hem ongeveer 7 maanden niets gegeven en nu probeer ik langzaam weer aan hem te wennen. We zijn weer intiem. Maar deze bekentenis brengt ons weer een stap terug. Juist nu ik dacht dat we de goede kant opgingen. Maar op de 1 of andere manier ben ik niet terug bij af zoals ik had gedacht. Ik voel me hierdoor niet weer depressief worden. Gelukkig.

Lees ook: Anoniem – Omdat hij uit loopt, ga ik nu ook vreemd ~ Suriname

Hij heeft het me alles eerlijk verteld en hij vraagt om vergiffenis. Hij heeft gehuild. Hij wil me niet kwijt. Hij heeft me nooit pijn willen doen. Maar hij moest zijn zaad kwijt. Zo noem ik het maar. Ik ben er kapot van. Maar ik vind het ook erg voor hem. Hij vertelde me hoe moeilijk het was de eerste keer. Ik was ziek en hij lag op een andere dame. Hij is ook zo teleurgesteld in zichzelf. Maar hij wilde het toch aan mij vertellen. Hij wil samen verder zonder geheimen.

[quads id=1]

Boos

Ik wenste eigenlijk dat hij het nooit aan mij had gezegd. Ik weet nu niet of ik boos op hem moet zijn of boos op mezelf. Ik heb hem weggestoten al die maanden. Ik heb zo vaak geroepen dat hij weg moest gaan en dat hij zijn spullen moest pakken. Ik wilde ook scheiden. Ik wilde een eind maken aan mijn leven. Hoe erg was dat voor hem? Het is natuurlijk mijn schuld. Ik heb hem weggeduwd. Ik heb hem nooit die waardering gegeven die hij verdiende. Het was verschrikkelijk voor hem om met mij te leven. Weinig mannen zouden hem na doen. Ik ben ook trots op hem Maar ook zo boos.

[quads id=1]

Lees ook: Anoniem – Moet ik mijn man met alles laten voor een man met niets?

Waarom kon hij niet volhouden? Houdt hij wel voldoende van mij? Een andere man was natuurlijk reeds lang weggegaan. Of had een vriendin genomen. Maar Marcel niet. Het is gebleven bij betaalde omgang en betaalde liefde.

Veel afgevallen

Ik merk dat ik hem ondanks alles toch dankbaar ben. Hij heeft me niet in de steek gelaten, heeft me geaccepteerd toen ik nog maar 42 kilo woog. Bleef voor mij koken en ons huishouden regelen terwijl ik zo een slechte vrouw was. Ik vind dat ik hem daar mijn leven lang dankbaar voor moet zijn. Ja hij is uitgelopen, maar het was puur zakelijk. In mijn hart wil ik hem vergeven. Maar ergens wil ik ook scheiden en verder gaan zonder hem. Met niemand. Helemaal alleen.

Wat denken jullie

Maar toch ben ik benieuwd naar jullie mening. Ik ben niet dood. Ik dank God. Ik ben er nog. Door de gesprekken met Marcel en de arts weet ik zeker dat ik er voor wil gaan. Ik wil leven. Maar mijn vraag aan jullie is. Moet ik er alleen voor gaan. Of moet ik vertrouwen stoppen in mijn man en samen vechten voor onze toekomst? Hij wil dat wel. Hij smeekt me om hem te vergeven. Hij heeft beloofd om nooit meer naar een ander om te kijken. Ik hoop echt dat ik hem kan vertrouwen want op dit moment is hij de enige die ik heb in mijn leven.

[quads id=1]

Mijn vader heeft me in mijn zieke periode ook in de steek gelaten voor een dame die 30 jaar jonger is dan hij. Hij heeft een nieuw leven. Dat was ook een zware klap voor mij. Vooral hoe ik door hem eigenlijk depressief ben geworden. Maar ik laat het los.

Hij is lief

Graag jullie advies over mijn huwelijk. Ik zal Marcel mee laten lezen. Hij is geen slechte man. Hij is lief en zorgzaam. Ik heb hem juist verwaarloosd. En diep in mijn hart vind ik dat hij mij juist moet vergeten en dat ik blij moet zijn dat ik hem aan mijn zijde heb. Hopelijk lukt het mij om alles van het afgelopen jaar te vergeten en verder te gaan. Wat denken jullie ervan.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn man is waardeloos in bed ~ Suriname

Ik ben het zat om op deze manier verder te leven – anoniem Suriname

Anoniem: We zijn beiden vreemdgegaan. En hij wil nu scheiden.

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig