Mijn 52-jarige dochter Diana Patricia Berkleef uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
God is ons een toevlucht en sterkte

Met deze woorden maakt mevrouw Estelle Berkleef – Tjang namens de overige families Van leeuwaarde en Maddamin het overlijden bekend van haar dochter Diana Berkleef. Meer bekend als Patricia. Zij is 52 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen moeder en de overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven toen? Dat kan

[quads id=1]

Mijn 52-jarige dochter

Diana Berkleef

Uit Paramaribo is overleden. Ze was ook bekend als Patricia

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland