Leerlinge van Mulo school bijna verdronken in zwembad te Paramaribo

zwembad Paramaribo
Water is en blijft gevaarlijk. Rivierwater of zwembadwater. Voor jonge kinderen, grote kinderen maar ook voor volwassenen. Laat dit bericht daarom een waarschuwing zijn voor een ieder!

[quads id=1]

Een Mulo leerlinge was met een paar mensen inclusief leerkracht in een zwembad te Paramaribo. En daar ging het bijna mis. Lees het bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Zwembad te Paramaribo

Times Suriname schreef het volgende: Verdrinkend meisje gered. Een dertienjarig meisje kon in Paramaribo tijdig worden gered van een verdrinking. Zij was samen met anderen onder wie een leerkracht naar een zwembad. Het is niet bekend wat precies met haar is gebeurd, maar zij raakte bewusteloos.

[quads id=1]

Melding bij de politie

Toen de leerkracht merkte dat het meisje niet bij bewustzijn was, maakte zij hiervan melding

Gelukkig is ze bijgekomen

Bij de politie werd melding gemaakt van de vermoedelijke verdrinking waarna zij naar de plaats ging voor onderzoek. De ambulance werd ingeschakeld waarmee het meisje werd vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

[quads id=1]

Inmiddels is zij weer bij bewustzijn. Het gaat om een leerlinge van een muloschool in Suriname.

Bron:

Verdrinkend meisje gered

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland