47-jarige Ashok Charoe is overleden in Suriname

overleden Suriname

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Ashok Charoe uit Suriname is overleden. Hij is 47 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van familienieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden

Ashok Kishoor Charoe

In de leeftijd van 47 jaar

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de crematie in Suriname. Die is reeds geweest. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland