Video’s – De uitvaart van 18 -jarige Shaquille Pigot te Paramaribo – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
Shaquille Pigot uit Paramaribo was pas 18 jaartjes jong. Hij had een heel leven voor zich. Maar hij werd op wrede wijze uit het leven gerukt. De familie zoekt nog steeds naar antwoorden

[quads id=1]

Bijna de gehele samenleving leeft mee met Mama Dorothy Daniel en papa Kenneth Pigot. En dat was ook te merken op de uitvaart. Shaquille is afgelopen maandag begraven. U kunt hier de vele video’s van de uitvaart bekijken. Zeer emotioneel, maar ook heel krachtig. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen mama, papa en alle overige vrienden en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

De uitvaart van 18-jarige

Shaquille Pigot.

Hij werd eind vorig jaar op wrede wijze aangereden aan de Kwattaweg te Paramaribo. De veroorzaker liet hem voor dood achter. Shaquille is op 6 januari 2020 overleden in het ziekenhuis in Paramaribo. Zijn familie is er kapot van. Ze willen antwoorden. Ze willen de waarheid weten.

Bekijk hier de video’s van de uitvaart:

[quads id=1]

[quads id=1]

And now you are my Guardian Angel in Heaven 😔💔😭🕊Fly High My Joker 🙏🕊❤

Bekijk de eerder gedeelde foto’s en video’s

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk de eerdere berichten voor meer informatie omtrent zijn overlijden:

18-jarige overleden na aanrijding te Kwatta Paramaribo – bestuurder is gevlucht (video) politie Suriname

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland