Meisje uit Suriname krijgt baby en HIV van stiefvader na de dood van haar moeder

stiefvader Suriname
Een meisje uit Suriname heeft het heel zwaar na de dood van haar moeder. Ze bleef achter bij haar met HIV besmette stiefvader. Hij heeft het meisje zwanger gemaakt en hij heeft haar ziek gemaakt.

Hij zegt dat hij het meisje niet heeft gedwongen om met hem te slapen. Hij smeekt de rechter om een lage straf..hij wil namelijk bij zijn kinderen zijn. En hij heeft een lagere straf gekregen!! Zo kunnen onze kinderen toch nooit beschermd worden? Onvoorstelbaar! Bekijk het bericht voor meer informatie.

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Drie jaar cel voor misbruik en besmetting met hiv. Derrick P. uit Suriname is dinsdag veroordeeld voor omgang onder dwang en opzettelijke besmetting met hiv.

5 jaar lang misbruikt

Hij kreeg drie jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf van rechter Duncan Nanhoe. P. heeft zijn stiefdochter van januari 2014 tot en met juni 2019 meerdere malen misbruikt terwijl hij wist dat hij besmet is met hiv.

Wanneer het meisje niet wilde, bedreigde de man haar met een mes of ander scherp voorwerp. Hij begon haar te misbruiken nadat zijn vrouw, de moeder van het meisje, was overleden. Derrick P. heeft in eerste instantie de beschuldigingen ontkend, maar kwam na medisch onderzoek terug op zijn verklaring.

Uit dat onderzoek blijkt dat hij een kind heeft verwekt met het slachtoffer. De verdachte blijft echter erbij dat hij de stiefdochter niet heeft gedwongen. “Dat is niet waar. Zij heeft me juist gedwongen om omgang te hebben.” Hij beweert ook dat hij niet wist dat hij besmet was omdat hij in 2016 nog negatief was getest.

Officier van justitie Reshna Jhinkoe eiste vijf jaar onvoorwaardelijk, maar de verdachte en zijn advocaat, Harold Belfor vroegen een lagere straf. “Kunt u de straf een beetje verminderen? Ik wil graag bij mijn kinderen zijn,” smeekte de stiefvader.