Jongen onder het bloed aangetroffen te Paramaribo – misbruikt door taxi chauffeur – politie Suriname

politie Paramaribo

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de jongen die zonder broek en onder het bloed is aangetroffen te Paramaribo

[quads id=1]

De jongen zegt dat hij door een taxi chauffeur is misbruikt. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Jeugdige bebloed en halfnaakt aangetroffen op begraafplaats te Paramaribo. De politie van het bureau Flora trof in de vroege ochtend van zondag 19 januari omstreeks 05.15 uur een jongen bebloed en half naakt aan, op het terrein van een begraafplaats.

[quads id=1]

De politie werd via het Command Center ingeschakeld en deed de plek aan voor onderzoek. Ter plaatse werd een bewaker aangetroffen die de politie begeleidde naar de 14-jarige R.P. Deze kreunde van pijn en had bloed over het lichaam. Per ontboden ambulance is de jongen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting.

[quads id=1]

R.P. verklaarde aan de politie dat hij intiem misbruikt is door een taxi chauffeur die hij in het centrum van Paramaribo heeft leren kennen. Het slachtoffer heeft ook een verwonding achter het oor en kon op dat moment niet verklaren hoe hij die verwonding heeft opgelopen.

[quads id=1]

Intussen is de jongen uit het ziekenhuis ontslagen en zal nog uitgebreid bij proces-verbaal worden gehoord.

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.

Bron:

https://www.politie.sr/jeugdige-bebloed-en-halfnaakt-aangetroffen-op-begraafplaats/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland