Gewelddadige roofverdachte neergeschoten – politie Suriname

politie Suriname
Een verdachte van een gewelddadige roofoverval bij een supermarkt in Suriname is door de politie neergeschoten. Hij wilde niet luisteren en probeerde te vluchten.

[quads id=1]

De politie was genoodzaakt gericht te schieten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Wanneer gaan deze rovers het afleren? Pas als ze geraakt zijn door een kogel?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname – Roofverdachte Arsinio tijdens aanhouding geraakt door politie kogel. De 29-jarige Arsinio S. is op vrijdag 17 januari tijdens zijn aanhouding door een politiekogel geraakt, nadat hij geen gehoor gaf aan de waarschuwingsschoten die gelost werden door de wetsdienaren. De roofverdachte werd in zijn linker boven dijbeen geraakt.

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Per ontboden ambulance werd Arsinio afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij onder politie bewaking in de ziekeninrichting is opgenomen.

Vorig jaar

Deze verdachte werd vanaf december van het vorig jaar voor het plegen van een roofoverval in een supermarkt te Albina opgespoord, waarbij hij er vandoor ging met een groot geldbedrag in Euro. De winkelier is bij die overval bewerkt met een voorwerp op het hoofd.

[quads id=1]

Slachtoffer

Het slachtoffer werd voor medische hulp overgebracht naar Frans-Guyana, waar er operatief moest worden ingegrepen. Arsinio werd aan de hand van camerabeelden in beeld gebracht.

Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Oost.

Bron:

https://www.politie.sr/roofverdachte-arsinio-tijdens-aanhouding-geraakt-door-politie-kogel/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland