50-jarige man doodgeschoten na roofoverval in Suriname – officieel politiebericht

roofmoord Suriname
Een wrede roofmoord vandaag in Suriname. 3 mensen in een kapperszaak werden overvallen door twee gewapenden mannen. Lees hier het officiële politie bericht;

De derde persoon weigerde mee te werken en er ontstond een worsteling waarbij schoten werden gelost. Het slachtoffer werd dodelijk geraakt. Bekijk het bericht voor meer informatie en bekijk de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Sterkte aan de nabestaanden.

Roofmoord in Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ROOFMOORD AAN DE WELGEDACHT A WEG. De ex-politieman Manodjkoemar Mohan (50) is woensdagochtend overleden, nadat hij bij een roofoverval geraakt werd door een kogel uit een vuurwapen. Het ongeval heeft zich voorgedaan in een barbershop aan de Welgedacht A weg.

Ex- politieman

De Ware Tijd verneemt dat Mohan zich in de barbershop bevond toen twee mannen, die hun gezicht half bedekt hadden, binnen kwamen. Ze beroofden een klant en de barber van hun halsketting. Vervolgens werd aan de ex-politieman gevraagd om zijn autosleutel af te staan. Er ontstond toen een worsteling waarbij er twee schoten werden gelost. Mohan werd geraakt in het buikstreek en probeerde via de achterdeur van de barbershop te vluchten, maar viel neer.

roofmoord Suriname
Foto binnengekomen via Facebook
Hoofdbeveiliger

Na de beroving stapten de verdachten in een voertuig en reden weg. Het gebied werd door de verschillende politie eenheden uitgekamd zonder de gewenste resultaten. Het slachtoffer was werkzaam bij New Mount als Hoofd Security.

Politie Suriname schreef het volgende:

Slachtoffer neergeschoten door rovers. De 50-jarige meneer Manodjkoemar Mohan is op woensdag 22 januari tijdens een worsteling met twee rovers dood geschoten. Dit voorval heeft plaatsgevonden in een barbershop te Welgedacht-A weg. De politie van Regio Midden kreeg eerder op de dag melding van de beroving aan de Welgedacht-A weg en deed de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat meneer Manodjkoemar zich in de kapperszaak bevond, alwaar de rovers binnen traden. Zij beroofden een andere klant van zijn halsketting en sommeerde de kapper ook zijn halsketting af te staan. Intussen raakten de rovers slaags met meneer Manodjkoemar. De kapper rende de zaak uit en hoorde dat er werd geschoten.

politie Suriname
Neergeschoten

Meneer Manodjkoemar liep de barbershop uit en zeeg enkele meters verder neer. Het bleek dat het slachtoffer in zijn buikstreek was geraakt. Hij liet ter plaatse het leven. De rovers hebben de plek verlaten voor de komst van de politie.

Ex politie

Het ontzielde lichaam van de overledene is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het slachtoffer was een ex-politieambtenaar.
Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.