Video – Gewelddadige beroving te Paramaribo was wraakactie van ontslagen werknemer – politie Suriname

Supermarkt Paramaribo

Lees hier het officiële politiebericht omtrent de gemene en agressieve beroving bij het magazijn te Paramaribo. De beroving was volledig te zien op de camerabeelden (zie video). Het bleek een wraakactie te zijn!

[quads id=1]

Mitchel, Glencio, Lorenso, Julio en Caycel zijn opgepakt! Good job KPS. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en kijk naar de beelden. Let op ze kunnen vervelend overkomen.

[quads id=1]

Vijf verdachten aangehouden in berovingszaak Charlesburgweg. Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft op donderdag 16 januari de 26-jarige chauffeur Mitchel A., Glencio B. (25) en de 25-jarige Lorenso D. aangehouden op verdenking van een beroving. De beroving is op donderdag 9 januari gepleegd bij een bedrijf te Charlesburgweg.

[quads id=1]

Nog twee andere verdachten zijnde de 29-jarige tipgever Julio Ch. en Caycel W. (36) zijn naderhand door de recherche van Regio Paramaribo in beeld gebracht en aangehouden.

De politie van Geyersvlijt kreeg in de vroege ochtend van 9 januari via het Command Center de melding van de beroving door vijf gemaskerde en gewapende mannen.

[quads id=1]

Daarbij is buitgemaakt een portemonnee inhoudende SRD 180, een mobiele telefoon en belangrijke documenten van het slachtoffer. Een andere slachtoffer heeft slagen op zijn hoofd moeten incasseren. Een andere medewerker van het bedrijf die opmerkte dat de twee medewerkers werden aangevallen, kon nog net de roldeur dicht doen. Het gelukte de verdachten voor de komst van de politie weg te komen.

[quads id=1]

Op camerabeelden is de auto die bij de roofoverval is gebruikt in beeld gebracht. Deze werd gelokaliseerd door het RBTP, waarbij de chauffeur kon worden aangehouden. De twee mede-inzittenden Glencio en Lorenso zijn ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming

met het Openbaar Ministerie is het drietal, hangende het onderzoek ingesloten.

Het verdere onderzoek is overgedragen aan de recherche van Regio Paramaribo die Julio en Caycel in beeld bracht en aanhield.

[quads id=1]

De tipgever Julio heeft tijdens zijn verhoor verklaard dat zijn werkgever hem met ontslag stuurde, ondanks hij een doktersattest had overlegd voor zijn afwezigheid gedurende vier dagen. Reden voor hem om in te stemmen met de rovers die hem eerder hadden benaderd om zijn baas te beroven. De rovers moesten uitkijken naar een kleine kluis in het magazijn.

[quads id=1]

Echter zijn de verdachten tijdens hun daad gehinderd geworden, doordat de medewerker de roldeur op tijd kon dicht doen. De recherche van Paramaribo onderzoekt deze zaak verder.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Vijf verdachten aangehouden in berovingszaak Charlesburgweg