Euro’s, dollars en SRD’s gestolen uit zorginstelling in Suriname

kluis Suriname
Wanneer gaan mensen het afleren? Als iets niet van jou is dan moet je er vanaf blijven!! Een kluis van een zorginstelling in Suriname is leeggeroofd.

[quads id=1]

Naast het geld hebben de dieven ook sieraden meegenomen. Hopelijk zijn het niet de bezittingen van de bewoners. Bekijk het bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Zorginstelling Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Geld en sieraden buitgemaakt bij inbraak zorginstelling. In een zorginstelling te Lelydorp is er bij een inbraak een groot geldbedrag buitgemaakt. Het gaat om Surinaamse en Amerikaanse dollars alsook euro’s. Verder zijn er sieraden weggenomen.

[quads id=1]

Geld in kluis

De Ware Tijd verneemt dat de politie sporen van inbraak heeft aangetroffen in de ruimte waar het strafbare feit is gepleegd. Het geld was in een kluis. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek is overgedragen aan de recherche van regio Midden Suriname.

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/20/geld-en-sieraden-buitgemaakt-bij-inbraak-zorginstelling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland