Dame onder bedreiging misbruikt door buschauffeur in Suriname terwijl ze menstrueerde

bus Suriname

Een vreselijke buschauffeur. 1 vrouw misbruikte hij terwijl ze menstrueerde, en de andere vrouw misbruikte hij terwijl ze zwanger was. De vrouw verloor nadien haar baby’tje

[quads id=1]

De twee vrouwen hebben verklaard hoe ze zijn misbruikt door de buschauffeur uit Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk om welke chauffeur het gaat en welke route het betreft. Misschien zijn er meer vrouwen die hij gepakt heeft?

[quads id=1]

Buschauffeur uit Suriname

Vrouwen getuigen over intiem misbruik in lijnbus. Twee vrouwen hebben op de rechtszitting maandag tegenover kantonrechter Maureen Dayala bevestigd dat ze verkracht zijn in de lijnbus die bestuurd werd door Haroen A.

De verdachte had dezelfde modus operandi. Hij bracht de vrouwen, elk afzonderlijk, naar een onbewoond gebied in een zijstraat en misbruikte hen daarna.

[quads id=1]

Onbekende straat

Het eerste slachtoffer vertelde dat ze een rechtstreekse lijnbus vanuit Para naar Paramaribo pakte. Ze was alleen in de bus. Op een gegeven moment merkte ze op dat de buschauffeur een onbekende zijstraat insloeg. Hij bracht haar naar een afgelegen plek, terwijl hij haar beloofd had dat hij naar Paramaribo zou rijden. Ze werd onder bedreiging van een schroevendraaier en schaar misbruikt in de bus, terwijl ze menstrueerde.

[quads id=1]

Baby verloren

Het tweede slachtoffer getuigde dat ze een miskraam heeft gehad na de verkrachting. Ook haar bracht hij naar een afgelegen plek in het bos. Ze verzette zich, maar hij scheurde haar kleren en verkrachtte haar. Na het feit nam hij haar telefoon weg, stootte haar uit de bus en reed weg. Op 17 februari zullen nog twee getuigen gehoord worden in deze strafzaak.

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56632

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland