13-jarig meisje opgenomen in het ziekenhuis na mishandeling in supermarkt – politie Suriname

meisje winkel
De politie heeft een winkelier uit Paramaribo opgesloten. Hij heeft een meisje van 13 op wrede wijze mishandeld in de supermarkt. Het meisje is opgenomen het ziekenhuis. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Supermarkt Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: 19-jarige winkelier ingesloten voor mishandeling tiener. De 19-jarige winkelier Jimmy L. is op vrijdag 17 januari door de politie van het bureau Livorno ingesloten voor mishandeling.

[quads id=1]

Meisje van 13 jaar

Na de melding van de mishandeling bij een supermarkt aan de Sir Winston Chruchillweg deden de politieambtenaren de plek aan voor onderzoek. Het slachtoffer, zijnde een 13-jarig meisje is met verwondingen op haar achterhoofd aangetroffen. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende

[quads id=1]

Ziekenhuis Paramaribo

Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is ter verpleging opgenomen op de kinderafdeling van de ziekeninrichting.

Onderzoek wees uit dat Jimmy door tot nog toe onduidelijke redenen de tiener met een rubberen voorwerp een aantal slagen toebracht op haar hoofd. De verdachte werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

[quads id=1]

Hij is opgesloten

Het voorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Jimmy hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

19-jarige winkelier ingesloten voor mishandeling tiener

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland