Spoed passagiers geweigerd op Schiphol vanwege moeilijke aanvraag – vakantie Amsterdam Paramaribo (video’s)

vakantie Paramaribo
Hallo, vakantiegangers, toeristen en Suriname lovers. Het is inmiddels duidelijk dat je NIET meer in het vliegtuig kunt stappen zonder PSA of toeristenvisum.

[quads id=1]

Je kunt je toeristenkaart MAKKELIJK online aanvragen. Maar is het wel zo makkelijk? Passagiers die met spoed naar Suriname moesten konden afgelopen weekend niet meevliegen. Velen klagen over het systeem. Bekijk het bericht voor meer informatie. Hebben jullie ook problemen met de online aanvraag? Of is het best wel makkelijk? Kijk nogmaals naar de video’s voor extra uitleg. En geef het door aan belanghebbenden. Moeten ze het weer veranderen? Of moeten we gewoon even wennen?

[quads id=1]

Passagier Nederland Suriname

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: Passagiers gedupeerd door mankementen visa-systeem. Passagiers uit Nederland die voor een spoedgeval naar Suriname moesten, hebben afgelopen weekend te horen gekregen van de vliegmaatschappijen dat ze niet vervoerd kunnen worden zonder visum.

[quads id=1]

Niet uitgeprint

Starnieuws verneemt van enkele gedupeerden dat het elektronische systeem niet goed functioneerde. Hierdoor kon het visum niet worden uitgeprint.

De verkoop van toeristenkaarten en visum op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, te Saint Laurent du Maroni en te Canawaima is vanaf 1 januari 2020, niet meer mogelijk. Dit moet gebeuren via de officiële E-Visa- en E-Toeristenkaarten website, had Buitenlandse Zaken eerder bekendgemaakt.

[quads id=1]

Wel betaald

Een gedupeerde deelt mee dat het systeem eerst niet bereikbaar was. Toen dit wel mogelijk was, kon er wel betaald worden. De betaling werd bevestigd, maar het visum werd niet uitgeprint uit het systeem. Een andere persoon kreeg te horen dat over drie dagen het visum in orde zou komen. “En dat voor een spoedeisend geval,” zegt de gedupeerde.

[quads id=1]

Er is eerder aangegeven dat er nog kinderziektes zijn in het systeem. “Dan ga je een goed en normaal werkend systeem toch niet uitschakelen? Er wordt veel leed veroorzaakt door dit soort maatregelen, waar je in het weekend nergens naar toe kan,” wordt er benadrukt.

Video’s:

[quads id=1]

Bekijk de gerelateerde berichten voor extra informatie:

Extra uitleg omtrent online aanvraag visum of toeristen kaart Suriname – (video’s) vakantie Paramaribo

Opgelet – Schengen/Nederland visum wordt duurder – vakantie Suriname (video)

Opgelet!! Zonder toeristenkaart of PSA mag je niet het vliegtuig in naar Suriname – vakantie Paramaribo (video’s)

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/56605

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland