Passagier badend in bloed aangetroffen langs de weg – mishandeld door buschauffeur – politie Suriname

Suriname politie
Een zware mishandeling in de bus. Een buschauffeur heeft een passagier wreed in elkaar geslagen. Daarna gooide hij de hevig bloedende man uit de bus

[quads id=1]

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Was het nodig om de man zo erg te mishandelen? Het ritje in de bus had dodelijk kunnen aflopen.

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Jimmy ingesloten voor zware mishandeling. De politie van het bureau Uitvlugt heeft op donderdag 16 januari de 27-jarige buschauffeur Jimmy D. na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Jimmy wordt ervan verdacht een jongeman vreselijk te hebben toegetakeld.

Ziekenhuis Paramaribo

De politie van voormeld bureau kreeg in de vroege ochtend van woensdag 15 januari via het Command Center de melding dat een manspersoon langs de weg was aangetroffen, badend in zijn bloed. Op de plek troffen de wetsdienaren de man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was. Hij werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij is opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg.

[quads id=1]

Een broer van de gewonde man die op de plek werd aangetroffen, gaf alleen de naam van het slachtoffer door en weigerde verder de politie te woord te staan.

Buschauffeur

Het slachtoffer werd in de ziekeninrichting te Paramaribo bezocht en verklaarde aan de politie dat hij door een buschauffeur is mishandeld, waarna deze hem uit de bus zette.

Jimmy wist zich enkele dagen uit handen van de politie te houden. Bij opsporingen werd hij niet aangetroffen. Op 16 januari meldde de buschauffeur zich bijgestaan door zijn advocaat aan, waarna hij werd ingesloten.

[quads id=1]

Passagier was dronken

De verdachte heeft tegenover de politie verklaard dat het slachtoffer in beschonken toestand plaatsnam in de bus. Verder nam hij zijn mobiel weg en bij confrontatie daarmee moest hij slagen van het slachtoffer incasseren. De twee geraakten volgens de verdachte in een gevecht, waardoor het slachtoffer gewond is geraakt.

[quads id=1]

Het verdere onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de politie van Uitvlugt te Paramaribo.

Jimmy ingesloten voor zware mishandeling

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland