Onze 18-jarige zoon Shaquille Pigot wordt MORGEN begraven in Paramaribo – foto’s en video’s

overleden Paramaribo
Het was moeilijk, het is nog steeds moeilijk en het zal moeilijk blijven. Het lichaam van Shaquille Pigot is vrijgegeven en de familie kan afscheid van hem nemen. Hij overleed na een verschrikkelijk ongeval. Shaquille was pas 18 jaartjes jong en had een heel leven voor zich.

[quads id=1]

Te vroeg uit hun midden gerukt, maar voor altijd in hun hart

Mama Dorothy Daniel en papa Kenneth Pigot maken hierbij het verdrietige overlijden van hun zoon bekend. Bekijk het bericht om de vele gedeelde foto’s en video’s te bekijken. De singi neti is VANDAAG in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden! Wij van FamilieNieuws wensen mama, papa en alle overige vrienden en nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Onze 18-jarige

Shaquille Pigot

Uit Paramaribo is overleden

De singi neti van Shaquille Pigot wordt vandaag (zondag 19 januari 2020) gehouden aan de Meerdangweg te Hannaslust. Van 20.00 uur tot 00.00 uur

De uitvaart vindt plaats op maandag 20 januari 2020 op de begraafplaats Hodi Mi Hi Crastibi aan de Dr. Sophi Redmondstraat Te Paramaribo.

Gelieve in blauw gekleed te komen.
De lievelingskleur van “Shaq” was namelijk lichtblauw.

Meer informatie omtrent de uitvaart in onderstaande foto’s. Gaarne dit bericht delen met belanghebbenden.

And now you are my Guardian Angel in Heaven 😔💔😭🕊Fly High My Joker 🙏🕊❤

Bekijk de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Bekijk de eerdere berichten voor meer informatie omtrent zijn overlijden:

18-jarige overleden na aanrijding te Kwatta Paramaribo – bestuurder is gevlucht (video) politie Suriname

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland