Nederlandse Ambassade te Paramaribo is woensdag 22 januari 2020 gesloten

Ambassade Paramaribo
De politie heeft vanmiddag aangegeven dat een aantal scholen en straten in de omgeving van de krijgsraadzitting op woensdag 22 januari 2020 gesloten zullen zijn

[quads id=1]

Hierdoor zal de Nederlandse Ambassade te Paramaribo slecht bereikbaar zijn. Zij hebben daarom besloten om de deuren die dag te sluiten. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

Nederlandse Ambassade Paramaribo

Nederlandse ambassade in Suriname schreef het volgende op haar Facebook pagina. In verband met de verwachte slechte bereikbaarheid als gevolg van het afsluiten van de Van Roseveltkade te Paramaribo en enkele omliggende straten, zal de Nederlandse ambassade op woensdag 22 januari de gehele dag gesloten zijn voor het publiek.

[quads id=1]

Geen inloopspreekuur

Ook het inloopspreekuur van de SVB komt die dag te vervallen. Geef het door aan belanghebbenden

Dit laat de Nederlandse Ambassade weten op haar Facebookpagina

Ambassade Paramaribo
Foto van haar Facebookpagina

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

Scholen en straten in de buurt gesloten! Belangrijke politie informatie ivm krijgsraadzitting te Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland