Jongen onder het bloed aangetroffen op begraafplaats te Paramaribo – Mishandeld en misbruikt

man Paramaribo
Een zeer verontrustend bericht verscheen vandaag in de kranten. Intiem misbruik komt helaas veel te vaak voor in Suriname. En nu heeft de politie een zeldzame situatie aangetroffen.

[quads id=1]

Een man is namelijk op wrede wijze mishandeld en misbruikt door een aantal mannen. Hij werd onder het bloed aangetroffen op een begraafplaats in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie.
(P.s. volgens een bericht in de Ware Tijd zou het gaan om een 14-jarige jongen die misbruikt is door een taxichauffeur)

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Man vermoedelijk misbruikt en mishandeld door andere mannen. Een vreselijk bericht uit Paramaribo. Een man is bijna zonder kleding aan en in bloedende toestand aangetroffen onder een boom in een begraafplaats te Paramaribo. De man heeft verklaard dat meerdere mannen hem intiem hebben misbruikt.

[quads id=1]

Alleen een trui aan

Het slachtoffer had nog wel een trui aan maar hij had geen lange broek en ook geen onderbroek aan. Hij kreunde van de pijn en moest met een ambulance vervoerd worden voor medische behandeling. De man was moeilijk aanspreekbaar.

De man had een steekwond bij zijn oor en er kwam heel veel bloed uit. De politie trof bloedsporen aan in de naaste omgeving. Het vermoeden bestaat dat de man in de omgeving Doekhieweg Oost is mishandeld. En dat het hem is gelukt om 300 tot 400 meter te lopen naar de begraafplaats.

[quads id=1]

Een bewaker, die gealarmeerd werd door blaffende honden, ging een kijkje nemen. Hij trof het slachtoffer aan en schakelde meteen de politie in. Het is nog niet bekend wie de man heeft misbruikt en mishandeld. De politie in Paramaribo is nog bezig met het onderzoek.

Later meer

Bron:

http://www.surinametimes.com/category/news/binnenland/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland