Scholen en straten in de buurt gesloten! Belangrijke politie informatie ivm krijgsraadzitting te Paramaribo

politie Suriname

De krijgsraadzitting zal plaatsvinden op woensdag 22 januari 2020 te Paramaribo. Laten we hopen op een normaal en vlot verloop.

[quads id=1]

Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om zicht te houden aan de bevelen van de politie en om hun medewerking te verlenen. Bekijk het officiele bericht van de politie hierover en kijk ook naar de video van de minister. geef het door aan een ieder!!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Communiqué. Het Ministerie van Justitie en Politie zal en kan de veiligheid waarborgen op basis van haar verantwoordelijkheid conform de taakstelling. Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan om zoveel als mogelijk hun aan de bevelen van de politie te houden en hun medewerking te verlenen dat de krijgsraadzitting op woensdag 22 januari 2020 een normaal en vlot verloop mag hebben. Vermengt u zich niet in situaties die ertoe kunnen leiden dat er hardhandig tegen u moet worden opgetreden.

[quads id=1]

Het Korps Politie Suriname zal als verantwoordelijke conform haar opgedragen taak zorgen voor een consequente handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid.
Wegomlegging vanwege Krijgsraad zitting

[quads id=1]

In verband met de Krijgsraad zitting die gehouden zal worden op woensdag 22 januari 2020, zal de Mgr. Wulfingstraat voor alle verkeer worden omgelegd. De scholen aan de Wulfingstraat zijn op 22 januari eveneens gesloten.
De volgende verkeersomleggingen zullen op woensdag 22 januari 2020 worden ingesteld, te weten:
1. Verkeersomlegging 21– op 22 januari 2020 om 00.00 uur.
a. Henck Arron- en de Mgr. Wulfingstraat.
b. Mgr. Wulfingstraat – Van Roseveltkade.
c. Prins Hendrik- Koninginnestraat.
d. Juliana- Koninginnestraat.
e. Louisselaan – Van Roseveltkade

[quads id=1]

2. Omstreeks 06.00 uur in de ochtend wordt de verkeersomlegging vergroot tot:
1. de hoek Henck Arronstraat – Tourtonnelaan.
2. Noorderkerk- Lim A Postraat.
3. Van Roseveltkade – Grote Combeweg.
4. Watermolen- Lim A Postraat.

[quads id=1]

3. Omstreeks 09.15 uur zullen de navolgende verkeersomleggingen ook worden ingesteld:
a. Grote Combeweg / Van Roseveltkade.
b. Mr. Rietbergplein / Van Sommelsdijckstraat.
Er zal geen verkeer worden toegelaten vanuit de Henk Arronstraat in de Wulfingstraat. De wegomleggingen zullen na de zitting worden opgeheven.

Geef het door aan belanghebbenden

Bekijk hier de video erover:

Bron:

Communiqué

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland