43-jarige man dood aangetroffen in Surinaamse goot

overleden Paramaribo
Wederom een nare ontdekking in een goot in Suriname. Daar is namelijk het lichaam van een 43 jarige man is levenloos aangetroffen. Het lijkt NIET om een misdrijf te gaan, maar dat is nog niet zeker. Bekijk het bericht voor meer informatie. Sterkte voor de nabestaanden.

[quads id=1]

Politie Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: Lijk in goot aangetroffen in Suriname. De politie van De Nieuwe Grond kreeg zondagavond een melding omtrent een lijk in een goot.

[quads id=1]

Dood aangetroffen

Op de hoek van de Welgedacht B en de Pandiet Sewnarain Lachmanweg werd het ontzielde lichaam van de 43-jarige Radjinderkoemar S. aangetroffen. De politie schakelde een arts die de dood vaststelde.

[quads id=1]

De politie is bezig met het onderzoek. Er zijn geen tekenen van misdrijf op het lijk aangetroffen.

Meer informatie volgt nog.

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland