Onze onvervangbare moeder en zus Joyce Bouva uit Suriname is overleden

Bouva overleden Paramaribo

‘We loved you so dearly, but God loved more.

Met deze woorden maken de kinderen, broer en zussen van mevrouw Joyce Bouva bekend dat ze er niet meer is. Wan Dja Dja Sranan Uma, mama en zus is overleden.

[quads id=1]

VANAVOND wordt er een Tribute/ singineti voor haar gehouden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie en lees wat parlementariër Melvin Bouva zelf over zijn mama schrijft op social media.

Wij van FamilieNieuws condoleren hen en alle andere nabestaanden met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Overleden onze moeder en zus

Joyce Sybiel Bouva

Geboren Paramaribo 28-10-1948
Overleden Paramaribo 12-1-2020

Psalm 102 vers 2-4

Here hoor mijn gebed, laat mijn hulpgeroep tot u komen, verberg uw aangezicht niet voor mij ten dage dat het mij bang te moede is. Neig Uw oor tot mij ten dage dat ik roep, antwoord mij haastelijk.

Diep bedroefd maar dankbaar voor alle zorg, liefde en toewijding, maken wij bekend dat onze dierbare en onvervangbare moeder, grootmoeder en zus Joyce Sybiel Bouva op 12 januari 2020, tot haar Heer en Heiland is opgegaan. Ze bereikte de leeftijd van 71 jaar. Wij zullen haar heel erg missen:

‘We loved you so dearly, but God loved more.
That’s why he sent his angels to bring you home’.

Namens de kinderen:

Bryan Simson en gezin

Andrew Bouva en gezin

Melvin Bouva en gezin

Zus Orsiene Allon- Bouva en gezin

Zus Marita Bouva en gezin

Zus Liane Bouva en gezin

Broer Albert Bouva en gezin

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de singi neti en uitvaart te Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

Helpen jullie ons mee met de condoleances? Die kun je plaatsen onder dit bericht of op onze Facebookpagina.

[quads id=1]

[quads id=1]

Foto’s en informatie binnengekomen via Facebook.
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland