Mijn man en directeur van Apotheek Ausan Paramaribo is overleden (foto’s)

overleden Paramaribo
Velen kennen hem wel! Jerry Ausan, directeur van Apotheek Ausan aan de Kwattaweg te Paramaribo. Hij is helaas overleden.

[quads id=1]

Hierbij maakt Maureen Ausan, mede namens de wederzijdse families, bekend dat haar man Jerry Ausan geheel onverwachts is komen te ontvallen. Hij is 58 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht en de foto’s voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, collega’s en alle overige familieleden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Overleden

Jerry Radjindrekumar Ausan

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland