Meisje uit Paramaribo bijna ontvoerd (video)

meisje Paramaribo
Er circuleert een video op social media. Een huilend meisje vertelt aan een mevrouw dat een man in een rode auto haar mee wilde nemen.

[quads id=1]

n het bericht dat zojuist in de media verscheen staat dat er een onderzoek loopt naar een man in een rode auto. Hij zou geprobeerd hebben een meisje van 7 jaar te ontvoeren. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video die er vermoedelijk bijhoort. Laten we extra goed op onze kinderen letten!! Goed gedaan lieverd. Stap NOOIT bij vreemden in de auto. Geef het door aan anderen als waarschuwing!

[quads id=1]

Meisje in Paramaribo

Een onbekende heeft vrijdagmiddag te Latour Paramaribo gepoogd om een zevenjarig meisje te ontvoeren. Uit het voorlopige onderzoek kwam naar voren dat het meisje na school naar huis liep, toen een rode auto naast haar stopte. De man probeerde haar te laten instappen.

[quads id=1]

Ze beet in zijn hand

meisje Paramaribo

Het lukte haar te ontkomen nadat ze hem aan zijn hand had gebeten. De onbekende stapte weer in het voertuig en reed weg. Een vrouw die de scholier zag huilen bracht haar naar de politiepost van Latour.

Kenteken bekend

Het kenteken van de auto is reeds bekend. De politie werkt hard aan de aanhouding van de verdachte.

Bekijk hier de video die we binnen hebben gekregen. Het lijkt bij bovenstaand verhaal te horen. Maar we weten het niet 100% zeker. Uit privacy redenen hebben heer hoofd ‘eruit geknipt’:

Video

[quads id=1]

Verdere informatie volgt nog.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/18/poging-tot-ontvoering-minderjarig-meisje/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland