Heel gezin verdacht van diefstal – vader opgesloten – politie Suriname

Suriname politie

Dharminderkumar, S. meer bekend als “Moen”, zijn vrouw Sangeeta en hun vier zonen zijn op hun woonadres in Suriname opgespoord en aangehouden

[quads id=1]

Ze hebben zich vermoedelijk schuldig gemaakt aan gezamenlijke diefstal. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie. Foei toch mama’s en papa’s. Betrek jullie kinderen niet in criminele activiteiten!!

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Gezin van vijf aangehouden; vader in verzekering gesteld. De 45-jarige Dharminderkumar, S. meer bekend als “Moen”, zijn vrouw Sangeeta, S. en hun vier zonen Satish, R. ( 21), R.S (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn op dinsdag 14 januari door de politie van Santo Boma op hun woonadres in het district Wanica opgespoord en aangehouden.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

Een benadeelde deed op die zelfde dag aangifte ter zake diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder bij de politie. Naar aanleiding hiervan stelden de wetsdienaren een grondig onderzoek in, op de plaats van het gebeurde alsmede een buurtonderzoek.

Samen met zijn zonen

Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen via het achtererf naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen. De politie werkte deze informatie uit, waarna zij over gingen tot de aanhouding.

[quads id=1]

Auto van moeder

De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna zij in de auto van de moeder werden geplaatst.

Strafbaar

Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.
De gascilinder is nog niet achterhaald.

[quads id=1]

De hoofdbewoner Dharminderkumar is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de moeder en de vier zonen na verhoor zijn heen gezonden

Bron:

https://www.politie.sr/gezin-van-vijf-aangehouden-vader-in-verzekering-gesteld/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland