Video – Beroving en zware mishandeling magazijn Supermarkt Paramaribo

Supermarkt Paramaribo

De gemene en agressieve beroving bij het magazijn van vermoedelijk een Supermarkt of bekende kledingwinkel te Paramaribo was volledig te zien op de camerabeelden (zie video).

[quads id=1]

Het duurde dan ook niet lang om de daders op te sporen. Good job KPS. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd en kijk naar de beelden. Let op ze kunnen vervelend overkomen.

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: De drie mannen die vorig weekend een magazijn aan de Nieuwe Charlesburgweg beroofden, zijn aangehouden door de politie. Ook het voertuig waarmee de rovers waren is in beslag genomen.

[quads id=1]

Twee bewakers werden bij de gewapende roofoverval onder schot gehouden en mishandeld. Via camerabeelden was te zien hoe een grijs gelakt voertuig het terrein van het bedrijf opreed. Een van de bewakers bij de poort werd gelijk onder schot gehouden.

[quads id=1]

Supermarkt Paramaribo

Een tweede bewaker werd aangevallen door drie mannen van wie één gewapend was met een jachtgeweer met afgekorte loop. De bewaker werd ernstig mishandeld door de rovers terwijl er werd getracht een deur open te trappen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/18/drietal-dat-magazijn-tulip-beroofde-aangehouden/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland