2 jeugdigen samen met 5 oudere mannen betrapt bij woning inval – politie Suriname

politie Suriname
Frederik, Valentino, Daniël, Jurgen, Daniël en twee jeugdigen zijn door de politie betrapt bij een inval in een woning. De leeftijden variëren van amper 13 tot 75 jaar.

[quads id=1]

Deze mannen zijn vermoedelijk betrokken bij het versturen van drugs postpakketten naar het buitenland. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom betrekken ze zulke jonge jongens bij dit soort criminele activiteiten?

[quads id=1]

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Gezamenlijke eenheid pleegt inval; zeven verdachten aangehouden. Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door de leden van de Narcotica Intelligence Unit (N.I.U.) hebben in de eerste week van januari 2020 een inval gepleegd op een woonadres in het district Wanica.

[quads id=1]

Jeugdige verdachten

Op die locatie zijn zeven verdachten aangehouden van wie de twee hoofdverdachten Frederik, B. (75) en Valentino S. (32) en de overige verdachten Daniël, G. (48), Jurgen, B. (38), Daniël, K. (35) en twee jeugdigen D.B. (16) en B.D. (13). De twee jeugdige verdachten moesten aldaar werkzaamheden verrichten.

[quads id=1]

Drugs

Bij deze actie heeft de politie verschillende drugssoorten zoals cocaïne, hasj, marihuana in beslag genomen alsmede verpakkingsmateriaal, lijm en plakband. De in beslag genomen drugs zou worden geplaatst in post pakketten ter verzending naar het buitenland.

[quads id=1]

Opa Doeli

Alle verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. D.B. en B.D. zijn vanwege hun jeugdige leeftijd ingesloten in het jeugdcellenhuis van het Doorgangscentrum Opa Doeli.

Bron:

Gezamenlijke eenheid pleegt inval; acht verdachten aangehouden

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland