Zusjes van 7 en 5 jaar mogelijk misbruikt door oude man in appartement in Suriname

zusjes Suriname
Een man in Suriname wordt beschuldigd van intiem misbruik. Hij zou op een meisje van 7 jaar hebben gelegen en zijn hand hebben gestopt in het broekje van haar nog jongere zus

[quads id=1]

De meisjes lagen alleen in bed toen de oudere man de slaapkamer van hun appartement binnenkwam. Mama was die avond aan het werk en liet de meisjes achter bij een oom. Bekijk de link om te lezen wat ze allemaal zegt. Betekent dit dat moeders nooit kunnen gaan werken? Waar en bij wie kun je je kinderen veilig achterlaten?

[quads id=1]

Man uit Suriname

Zevenjarig slachtoffer zedenzaak gehoord. Rechter Maytrie Kuldipsingh heeft donderdag een zevenjarig meisje dat slachtoffer is in een zedenzaak als getuige gehoord. De 62-jarige Augustinus R. alias ‘Lonka’ wordt ervan verdacht ontucht met haar en haar vijfjarig zusje te hebben gepleegd.

Op haar liggen

Het meisje vertelde op vragen van de rechter dat ze op 17 juli vorig jaar ’s avonds, met haar zusje lag te slapen in de kamer toen ze ‘Lonka’ ineens naar binnen zag lopen. Hij deed het licht aan, ging vervolgens op haar liggen, vroeg haar om een kusje en vroeg ook of hij met haar geslacht mocht spelen. Ze weigerde en begon te huilen.

In de broek van haar zusje

[quads id=1]

Lees ook: 

Vrouw in haar appartement in Suriname mishandeld en gedwongen tot intieme omgang

De man vroeg haar aan om niet te huilen en stapte over naar het zusje. Op de vraag van de rechter of hij haar zusje wel heeft aangeraakt, reageerde het meisje bevestigend. Ze zei erbij dat ‘Lonka’ aan het geslacht van haar zusje is gegaan. De moeder van de meisjes was op die avond aan het werk en had haar kinderen thuis achtergelaten met een oom die even uit huis was toen ‘Lonka’ binnenkwam.

Ouders uit elkaar

De vader van de meisjes is ook als getuige gehoord. Hij kwam via een derde persoon erachter wat zijn kinderen is overkomen. Pas toen hij de moeder, met wie hij geen relatie meer heeft, telefonisch daarmee confronteerde, vertelde ze het. De moeder is op de vorige zitting gehoord als getuige.

Appartementencomplex

[quads id=1]

Wat het meisje aan de vader heeft verteld, komt in grote lijnen overeen met wat ze donderdag op de zitting zei. De slachtoffers en hun moeder wonen in hetzelfde appartementencomplex als de verdachte. Enkele buurtbewoners hebben verklaard dat het niet de eerste keer is dat ‘Lonka’ zich schuldig heeft gemaakt aan zulke feiten. Toen de rechter hem daarmee confronteerde, reageerde hij ontkennend. “Noh man. Disi na fosi tron.”

Vals beschuldigd

De verdachte zegt dat hij een jaar langer in de omgeving woont dan de vrouw en haar kinderen en dat hij geen bemoeienis met hen heeft. “Ik heb nooit met die meisjes gesproken.” Hij weet niet waarom ze hem bezwaren. De man bleef consistent in zijn verklaringen en wond zich op sommige momenten op over de beschuldigingen.

Baden en naar bed

[quads id=1]

‘Lonka’ zei aan de rechter dat hij hard werkt en ’s avonds laat thuis komt. Hij neemt vrijwel direct een bad en gaat naar bed. Hoe het bij anderen is opgekomen om hem ervan te beschuldigen dat hij in de avonduren naar de meisjes is geweest, gaat zijn verstand te boven. De rechter heeft de verdere behandeling van deze zaak verschoven naar 6 februari. Dan zullen er twee getuigen gehoord worden onder wie de werkgever van de man.

Gerelateerde verhalen:

Carlo uit Paramaribo geeft moeder onderdak en misbruikt haar dochter – politie Suriname

Man misbruikt meisje in appartementen complex te Paramaribo en wil daarna haar moeder vermoorden/kappen

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2020/01/17/zevenjarig-slachtoffer-zedenzaak-gehoord/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland