Mijn man Walter Herkul uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Ik zie hem voor mijn ogen staan alsof hij nooit is weggegaan.

Met deze woorden maakt mevrouw Irene Herkul- Macnack namens de  kinderen en kleinkinderen het overlijden van haar man Walter Herkul uit Suriname bekend. In leven was hij voorzitter van Plantage bestuur Overtoom.

[quads id=1]

In het bericht meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen mevrouw Irene, de gezinsleden en alle overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Ik zie hem voor mijn ogen staan alsof hij nooit is weggegaan.
I
k zie hem in mijn gedachten alsof hij nooit is weggegaan

Overleden in Suriname
Mijn man en onze vader

Walter Herkul 

Bedroefd maar dankbaar voor alles dat hij voor ons betekend heeft, maken wij bekend dat van ons is heen gegaan onze man, vader, grootvader en overgrootvader Walther Franklin Lodewijk Herkul. In de gezegende leeftijd van 92 jaar.

In leven was hij voorzitter van Plantage bestuur Overtoom Suriname.

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt.

Namens de weduwe Irene Herkul- Macnack, kinderen en kleinkinderen

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland