Sollicitatie oproep verschillende Mulo scholen in Suriname

leerkracht Suriname
Hierbij een sollicitatie oproep vanuit het Bureau Voortgezet Onderwijs op Juniorenniveau. Er zijn op korte termijn leerkrachten nodig op verschillende openbare Muloscholen in Suriname.

[quads id=1]

Ben jij de juiste kandidaat? Bekijk dan de link om de verschillende vacatures te bekijken. Er wordt uitgelegd hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen. Is het niets voor jou maar ken jij iemand die perfect past bij de job? Stuur het dan door naar de belanghebbende. Succes

[quads id=1]

Mulo scholen Suriname

Bekijk onderstaande brief voor meer informatie omtrent de verschillende openstaande vacatures op Mulo scholen in Suriname en geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Mulo Suriname

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland