Onze liefhebbende zoon 48-jarige Marvin Riddle is overleden in Nederland (foto’s)

overleden Nederland
Wat een verdriet. Marvin Riddle is er niet meer. Hij is plotseling heengegaan. Een liefhebbende zoon, vader en broer. Hij was ook een goede vriend. Tevens een leuke Facebook mattie. Op Facebook was hij bekend als Eduard Ro en postte graag zijn voortreffelijke maaltijden in o.a. de Facebook groep Melanin Kitchen 🎀

[quads id=1]

Marvin is 48 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de vele gedeelde foto’s van hem. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen als zijn familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan <3

[quads id=1]

Met pijn in ons hart laat de familie weten dat onze lieftallige zoon, vader, broer, neef, oom opa en vriend Marvin Fabian Riddle op 48-jarige leeftijd plotseling is heengegaan in Nederland

Wij zullen de verhalen die hij vertelde, zijn kunstwerken, lekkere zelfgemaakte gerechten, maar vooral zijn aanwezigheid in ons midden, hartstikke missen.

Marvin Fabian Riddle

Geboren Paramaribo 31-10-1971
Overleden Zaanstad 6-1-2020

Er is gelegenheid tot afscheid nemen op dinsdag 14 januari 2020 van 17.00 tot 18.00 uur in het uitvaartcentrum Zuid, Fred Roeskestraat 91 te Amsterdam in Nederland

De plechtigheid voorafgaand aan de crematie zal plaatsvinden op woensdag 15 januari 2020 om 16.00 uur in de aula van crematorium De Nieuwe Ooster, Kruislaan 126 te Amsterdam

Gelieve geen bloemen mee te nemen.

Namens de nabestaanden:
Judith Beerensteyn
Jan Riddle +

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland