15-jarig meisje vermist in Nederland (foto’s en video)

vermist Nederland
Hierbij vraagt politie Nederland uw medewerking bij een vermissing. . Een familie is samen met de politie opzoek naar dit 15-jarige meisje. Ze maken zich ernstig zorgen

[quads id=1]

Bekijk de info in het bericht. Bekijk de overige foto’s en een video. Geef het door aan een ieder in omgeving Rotterdam, wellicht weet iemand waar ze is. Hopelijk is ze dan snel weer veilig thuis.

[quads id=1]

Politie Nederland

Politie Nederland brengt foto’s naar buiten van vermiste tiener uit Schiedam. De politie heeft foto’s naar buiten gebracht van de 15-jarige Feben uit Schiedam. Het meisje is sinds 8 januari vermist. Haar familie maakt zich grote zorgen.

[quads id=1]

Haar familie

Feben zou voor het laatst gezien zijn op de Albardastraat in Schiedam. Volgens haar familie zou ze uit huis zijn vertrokken om een stukje te gaan wandelen. De dag ervoor zou ze zich ziek hebben gemeld op haar middelbare school in Schiedam. Feben is ook telefonisch niet bereikbaar.

Gebrekkig Nederlands

De politie roept op om uit te kijken naar het meisje. Ze droeg bij haar verdwijning een lange groene winterjas met capuchon, een donkere broek en sportschoenen. Ze heeft een smal postuur en spreekt gebrekkig Nederlands.

[quads id=1]

Tips kunnen telefonisch bij de politie worden doorgegeven via 0900-8844.

Bekijk hier de video omtrent haar vermissing:

[quads id=1]

vermist Nederland vermist Nederland vermist Nederland

Bron:

https://www.ad.nl/waterweg/politie-brengt-foto-s-naar-buiten-van-vermiste-tiener-uit-schiedam~a80e62c3/

Foto’s van politie Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland