Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Vorige week overleed de 18-jarige Shaquille Pigot. Hij werd op wrede wijze aangereden aan de Kwattaweg te Paramaribo. De veroorzaker liet hem voor dood achter. Zijn familie is er kapot van. Ze willen antwoorden. Ze willen de waarheid weten.

[quads id=1]

Zijn lichaam is niet vrijgegeven waardoor hij ook niet eens begraven kan worden. Ze zijn naar de media gestapt en vertellen hun verhaal. Bekijk de emotionele video. Vreselijk voor deze mensen. Ze blijven achter met zoveel pijn. Dit kan toch niet? Alle tips zijn welkom. Plaats ze onder het bericht of maak contact

[quads id=1]

Aanrijding te Paramaribo

overleden Paramaribo

De 18-jarig bromfietser is op vrijdag 13 december 2019 in botsing geweest met een auto. Bijna een maand later overleed Shaquille Pigot is op maandag 6 januari in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het hele gebeuren laat zijn familie verbijsterd en vol vragen achter.

Bekijk de video:

[quads id=1]

Samen staan we sterk

[quads id=1]

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken. Heeft u tips voor de familie. Dan horen we dat graag.

Eerdere berichten:

[quads id=1]

18-jarige overleden na aanrijding te Kwatta Paramaribo – bestuurder is gevlucht (video) politie Suriname

Broer uit Nederland sloopt woning in Suriname om huurders te verwijderen (video)

[quads id=1]

Bejaarde vrouw uit Paramaribo leeft voortdurend in angst (video)

Man neergeschoten en vrouw gewurgd tijdens verkeersincident voor restaurant in Paramaribo (video)

Bron: Thrishul
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland