Vrouw in Paramaribo beroofd van haar auto, geld, sieraden en cel tijdens nep aanrijding

vrouw Paramaribo
Een vrouw werd in Paramaribo op wrede wijze beroofd. Alles namen ze mee, inclusief haar auto. Het lijkt een vooropgezet plan van de rovers!

[quads id=1]

De vrouw vertelt dat het leek op een aanrijding, maar toen ze uitstapte werd ze op de grond geduwd. Lees het bericht voor meer informatie. Laat het een waarschuwing zijn voor anderen.

[quads id=1]

Beroving Paramaribo

Lees ook: Vrouwen beroven en verwonden taxi chauffeur in Paramaribo – politie Suriname

Times Suriname schreef het volgende: Criminelen die autobestuurster beroofden aangehouden. Leden van het Regio Bijstandsteam (RBT) Paramaribo hebben Tyronne V, Vincent B en Pascal L vorige week in de kraag gevat voor het beroven van een 63-jarige autobestuurster.

Paramaribo Noord

Zij hielden de verdachten na goed speurwerk op diverse locaties in Paramaribo-Noord aan. Bij de beroving verplaatsten de rovers zich met een witte wagen; die is in beslag genomen.

[quads id=1]

Zij maakten de wagen van het slachtoffer buit, maar die werd niet gevonden. Tyronne V en Vincent B verklaren dat zij de auto aan Pascal L afstonden om te verkopen. Pascal L ontkent echter dat de gestolen wagen bij hem is. De verdachten zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Veel geld

Lees ook: Vrouwen beroofd in auto na bezoek bar discotheek te Paramaribo – politie Suriname

De 63-jarige autobestuurster werd in december beroofd van haar auto, 400 euro, USD 50, SRD 6000, sieraden en een mobiele telefoon. Uit haar verklaring bij de politie blijkt dat plotseling een personenauto in Paramaribo voor haar voertuig stopte. Het zou zogenaamd gaan om een aanrijding. Zij stapte toen uit haar wagen. Uit de andere auto stapte een man uit die haar meteen duwde.

[quads id=1]

Auto meegenomen

De vrouw kwam toen te vallen. De man nam plaats in de auto van de vrouw en reed daarmee weg. Het gaat om een grijze wagen. De auto waaruit de rover stapte, reed ook weg

Bron: Suriname Times

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland